uw weg naar het lidmaatschap

De vrijmetselarij is een besloten vereniging die een zorgvuldige procedure volgt voor aanname van nieuwe leden. Het lidmaatschap staat open voor iedere man van 18 jaar en ouder, ongeacht geloof, ras of geaardheid.
Na uw aanmelding als belangstellende vindt een aantal oriënterende gesprekken plaats. Hierin wordt voor uzelf en voor de loge duidelijk of de vrijmetselarij echt bij u past en of u past binnen het karakter van de vereniging. Als dat het geval blijkt te zijn, volgt een ceremonie voor de inwijding van een nieuw lid, leerling vrijmetselaar genoemd. U kunt zich aanmelden door de velden onder aan deze pagina in te vullen.
U kunt er ook voor kiezen eerst onze open avond te bezoeken alvorens u aan te melden. Lees hierover meer op deze pagina.


u kunt nu contact opnemen om kennis te maken

U kunt nu contact opnemen om kennis te maken. Graag vertellen wij u in een gesprek meer over het karakter en de werkwijze van de vrijmetselaarsloge De Drie Lichten in Rotterdam. Vul onderstaande velden in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

ja, ik wil een kennismakingsgesprek